MENY – VÅR 2020
1. Fiskepinner med potetbåter og grønnsaker
2. Kjøttpudding m/potetmos, fløtesaus og brokkoli.
3. Grillpølser og lomper. (Vinter aktivitetsdag).
4. Kyllingwok m/nudler og wokblanding
5. Fiskekaker i brød med salat
6. Vi lager mat på Samisk vis – Samefolkets dag
7. Kokt torsk m/hvitsaus, poteter og grønnsaker
8. Taco m/mais, agurk, tomat, paprika, kjøttdeig og ost
9. Pølser og lompe (Karneval)
10. Skinkegrateng m/ grønnsaker (amerikansk blanding)
11. Biff stroganoff m/ potetmos
12. Pizza
13. Fiskegrateng m/poteter og grønnsakerPåskeferie uke
14. Påskelunsj for barna
15. Påskeferieuke
16. Karbonader m/ovnsstekte poteter og grønnsaker
17. Fiskepudding hvitsaus, grønnsaker og skjell
18. Ruskendag: Vi koser oss ute i det fri med no` godt (Hamburgere)
19. Kjøttkaker m/brunsaus, poteter og grønnsaker
20. Vi feirer 17. mai med pølse og lompe
21. Wok med skinkestrimler og ris
22. Tomatsuppe med mye makaroni og pølsebiter
23. Risengrynsgrøt
24. Laks m/ stekt ris og grønnsaker
25. Lapskaus.
26. Pitabrød m/salat, skinke og ost.