Bare rør

"To oppfinnsomme dansere tar i bruk parkour, dans og en hel drøss med rør når de besøker ditt uteområde. Hva kan man bruke alle disse rørene til? Hoppe over dem? Rulle på dem? Synge i dem? Og om vi setter sammen alle rørene, kan de bli noe helt annet? Kanskje noe som begynner å… røre på seg?"  Dette er introduksjon til Unge Viken Teater når de presenterer "Bare rør".

Den 22. mai fikk barnehagen vår besøk av Unge Viken teater med forestillingen "Bare rør".  «Bare rør» er en morsom og kreativ uteforestilling med dans, parkour og en hel drøss med rør. Barna fikk også lov til å utfolde seg videre med bevegelsesleker, forming og fantasi etter forestillingen som kalles et vandreteater.

Tre aldersdelte grupper, Hakkespetten, Kjøttmeisen og Spurven, fikk være med som publikum ute og se på denne forestillingen, som er beregnet på barn fra 3 - 6 år. Barna fikk lov til å hjelpe til med oppgaver underveis, som å samle inn ringer av plast. Etterhvert skulle skuespillerne lage et stort dyr av alle rørene, og da ble det mye tull og tøys. barna koste seg og hadde det morsomt.