Sommerfest i barnehagen:)

Skogkanten barnehage fyller 20 år.

Den 8. juni hadde vi en vellykket sommerfest i Skogkanten barnehage. Vi ville at denne festen skulle være litt spesiell, i anledning at Skogkanten barnehage fyller 20 år i 2022. Vi er i et jubileumsår, og sommerfesten ble på en kickstart på jubileumsåret. Været var ustabilt, og det hadde regnet i flere dager, og vi var spent på om vi ville få gjennomført festen ute. Festen startet 17.15, og når klokka var 16.00 kom de siste regndråpene, og blå himmel kom frem. Vi satt frem bord med velkomstdrikker og grillene ble gjort klare. Høyttaleranlegg ble rigget, både anlegget for Gaute og våre egne høyttalere og mikrofon.

Når klokka ble 17.00, og barnehagen offisielt var stengt, begynte foreldre og barn å strømme på. Nesten alle familiene i barnehagen var representert på festen. Personalet hadde pyntet uteveggene med dokumentasjon av ulike aktiviteter barna har vært med på. Det var også pyntet med barnas egen kunst og blomster som førskolebarna hadde plukket. Små og store fikk hver sin velkomstdrikk, og festen var i gang. Det ble grilling, og kakesalg. Gevinstbordet var fylt av spennende gevinster, og foreldrene ble oppfordret til å kjøpe lodd. Gaute kom sent, og når han kom flokket barna seg foran «scenen». Kjente sanger fra FORUT inspirerte barna til å danse, og det var stor feststemning.

Loddtrekking er alltid spennende, og barna ventet spent på om de vant en gevinst, gledeshyl og tårer ble reaksjoner fra barna. Det var litt leit å ikke vinne, og en tøff livslæring.

Vi avsluttet sommerfesten med overrekkelse av rosarussdiplom og rose til alle førskolebarna, og det var litt høytid over denne overrekkelsen.

Skogkanten barnehage hadde en super fest og dette ble starten på feiring av 20 årsjubileet. Familiene og nærmiljøet på Sørumsand bidro med gevinster til loddtrekkingen. FAU i Skogkanten barnehage er takknemlige for generøsitet fra alle givere.

Skogkanten barnehage er en foreldreeiet barnehage, med engasjerte foreldre og en stabil personalgruppe. Vi har fire avdelinger, og plass til 68 barn. Barnehagen ligger i skogkanten, med skogen inne på eget uteområde. Vi er stolte av å ha drevet barnehagen i 20 år, og håper at vi kan drive i mange flere år. Velkommen som søker til vår barnehage😊