MENY VÅREN 2019

Med forbehold for endring

MENY – VÅR 2019

 

1. Fiskepinner med potetbåter og grønnsaker

2. Kjøttpudding m/potetmos, fløtesaus og brokkoli.

3. Grillpølser og lomper. (Vinter aktivitetsdag).

4. Kyllingwok m/nudler  

5. Fiskekaker m/poteter, brunsaus og raspa gulrøtter

6. Vi lager mat på Samisk vis – Samefolkets dag

7. Pølser og lompe (Karneval)

8. Taco m/mais, agurk, tomat, paprika, kjøttdeig og ost

9. Fiskepinner m/potetbåter og grønnsaker

10. Skinkegrateng

11. Makaroni og kjøttsaus

12. Pizza

13. Fiskegrateng m/poteter og grønnsakerPåskeferie uke

14. Karbonader m/potetmos og grønnsaker

15. Påskelunsj for barna

16. Påskeferieuke

17. Fiskepudding hvitsaus, grønnsaker og skjell

18. Ruskendag: Vi koser oss ute i det fri med no` godt

19. Kjøttkaker m/brunsaus, poteter og grønnsaker

20. Vi feirer 17mai med pølse og lompe

21. Wok med skinkestrimler og ris

22. Tomatsuppe med mye makaroni og pølsebiter

23. Kjøttboller og potetmos.

24. Fiskegrateng og makaroni.

25. Lapskaus.

26. Pitabrød m/salat, skinke og ost.