MENY VÅREN 2020

Med forbehold for endring

MENY – VÅR 2020

 

 1. Fiskepinner med potetbåter og grønnsaker

 2. Kjøttpudding m/potetmos, fløtesaus og brokkoli.

 3. Grillpølser og lomper. (Vinter aktivitetsdag).

 4. Kyllingwok m/nudler og wokblanding

 5. Fiskekaker i brød med salat

 6. Vi lager mat på Samisk vis – Samefolkets dag

 7. Kokt torsk m/hvitsaus, poteter og grønnsaker

 8. Taco m/mais, agurk, tomat, paprika, kjøttdeig og ost

 9. Pølser og lompe (Karneval)

10. Skinkegrateng m/ grønnsaker (amerikansk blanding)

11. Biff stroganoff m/ potetmos

12. Pizza

13. Fiskegrateng m/poteter og grønnsakerPåskeferie uke

14. Påskelunsj for barna

15. Påskeferieuke  

16. Karbonader m/ovnsstekte poteter og grønnsaker

17. Fiskepudding hvitsaus, grønnsaker og skjell

18. Ruskendag: Vi koser oss ute i det fri med no` godt (Hamburgere)

19. Kjøttkaker m/brunsaus, poteter og grønnsaker

20. Vi feirer 17. mai med pølse og lompe

21. Wok med skinkestrimler og ris

22. Tomatsuppe med mye makaroni og pølsebiter

23. Risengrynsgrøt

24. Laks m/ stekt ris og grønnsaker

25. Lapskaus.

26. Pitabrød m/salat, skinke og ost.