KARNEVAL

I år 2019, ønsker Skogkanten barnehage å gjenta suksessen fra i fjor, og vi vil ha Folk og røvere i Kardemomme by som tema på karnevalet vårt.

Dette vil jobbes med på den enkelte avdeling og rekvisitter skal lages. Det er behov for litt hjelp av dere hjemme med kostymer. Når det blir avklart hvilken figur ditt barn skal være, er det fint å lete frem gamle skjorter/ skaut/ skjørt/ capser/ hatter etc. som dere har liggende. Tanken er å ha et temabasert karneval med gjenbruk. Vi planlegger å «trylle» barnehagen om til Kardemommeby, hvor vi lager de ulike miljøene på avdelingene. Eksempel – På Blåveisen bor Røverne og løven Leo. På Hvitveisen bor Tobias i tårnet. På Smørblomsten bor politimester Bastian med frue og på Skogstjerna bor tante Sofie og lille Kamomilla. 😊 Håper alle er med på denne ideen og synes dette kan bli moro😊 Vi skal forberede barna godt.

Den 28. februar er det karneval, vi starter opp klokka 10.00

Det er viktig at alle barn er i barnehagen til klokka 10.00. Denne dagen blir det karnevalssang, deilig fruktfat og en riktig byfest i Kardemommeby:) Kanskje komme trikkefører Syvertsen og tar oss med på en rundttur rundt i barnehagen:) Olé, olé, sambaen er løs, her i Skogkanten er det karneval....